View Single Post
Staro 21.12.2012., 17:50   #1
Šušta
Premium
Moj komp

Šušta's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Iskon mi želi naplatiti nepotrošeno

Ako netko ima savjet, molio bih što prije da ih ne zadavim...
Dakle, problem seže u 2009. godinu kada mi je iskopčan telefon (T-Com) zbog nepodmirenog računa. To nisam primijetio jer ga ja ne koristim, nego ostali ukućani koje je tada bolio k.
Znači, taman sam prebacio opciju s 4 Mbita na 8, i čekam 1. u mjesecu da počne nemilosrdno skidanje filmova, kad ono - štanga! Do 30. je bilo neta, od 1. nema...
Zovem tehničku podršku, pitam zašto ne radi internet, da nije možda neki račun ostao neplaćen ili sl., odgovaraju da je sve podmireno.
Dobro, na kraju skužim da su ovi iz t-coma zaključali liniju i bok, ukućanima više ne treba telefon, ja sam ih odjebao i uzeo vip mobilni internet preko carneta i ciao.

Ali vrag mi nije dao mira i zovem ja početkom 2010. iskon i pitam ih da li ja trebam platiti mjesečnu pretplatu za internet koji mi je iskopčan, oni meni kažu jasno i glasno: N-E!
Ugovor mi je trebao trajati do 6. mjeseca 2009, ali budući da mi je telefon iskopčan u 1. mjesecu, oni su, citiram, ZAMRZLI moju pretplatu i kad mi aktiviraju telefon, započinje nastavak pretplate još 6 mjeseci. ja super, hvala, bok...
jučer ukopčamo konačno telefon, zovem iskon da aktiviraju ovo gore, kad frajeri kažu no way...da oni imaju popis neplaćenih računa od cca 3100 kn koji mi mogu poslati na mail pa da se žalim ne znam kome.

Uglavnom, ekipa ne da nije zamrzla, kako su rekli, moj status, negu su nastavili voditi moju pretplatu, ne do isteka mogu ugovora s njima još 6 mjeseci (lipanj ili srpanj 2009-te), nego dok nisu prekinuli s tom tarifom na koju sam bio pretplaćen (HR DUO), znači do ne znam kojeg mjeseca 2010-te

Iskustva, savjeti,
hvala
Šušta je offline   Reply With Quote