View Single Post
Staro 21.12.2012., 16:32   #7
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
720p i 1080p nije isto. 720p ce vrtiti bez ikakve muke komp, sa programom tipa KMplayer ili VLC. kako znam? pa jebiga, celeroni su mi vrtili jer sam pokusavao sa svakakvim kompovima, a iole upuceniji znaju kolika je razlika izmedu celera i pentiuma. uglavnom, to ovaj peskot vrti ko' iz one stvari .

drugo. u ovom opisu koji si dao pise: Graphics Bus PCI Express x16.

dakle, ti imas ocito jedan koji je x16, te jedan x1. zasto pobogu gurati x1, ista kombinirati.

trece. plitko znaci low profile. tj, trebas graficku koja je "niza". ili jednostavnije, nova koja ce raditi ko' bebica - XFX HD5450 1GB DDR3, HDMI, DVI, VGA, DX11, low profile.

ali ti opet napominjem, mozes naci polovno rjesenje za duplo manje para. ja sam sebi uzeo za HTPC upravo HD3450, low profile + normal (isto kao ova sa slike), fora je sto skines ovaj "normalni" i stavis low lim. uglavnom, par minuta posla......... i onda vrtis sve preko HDMI-ja, imas zvuk stani-pani, vrti fullHD filmove.......... milina.

Burko je offline   Reply With Quote