View Single Post
Staro 21.12.2012., 14:51   #311
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ma Katu je lako isključiti, nije ona problem timu koji zna što radi, a zanimljivo da svi pizde na nju kako je op ili što već sve neće smisliti.
Igramo 5 mečeva? Odigrao sam Katarinu oko 200 mečeva s njom, i dobio nekih 140. Može je se isključiti, ali "lagano"? Ne baš.

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Primjer, ja igram mid Ahri pretežito (Orianna tu i tamo). Stalno pokeam LB da ju držim na 70% hp dok se minioni mlate. LB u 7-8 minuti pokušava combo na turret, to uvijek rade jer im dignem tlak. Uleti, skoro me ubije, čuvam Q za sustain, opalim charm dok ju turret tuče i LB aj ti bok.

Realno do lvl 7-8 nema ni podcjenjivanja ni precjenjivanja jer ne ideš u fight, gubiti minione bezveze. Tučeš se kada imaš build. Planski, naravno.

Vidiš, meni je Ahri jedan od najlakših protivnika kao Katarina, dapače, možda od 10 mečeva izgubim 1 lejn protiv nje.

Na Mid-u ti se već u prosjeku uletiš u fight negdje oko 3-4 lv...jer ako ti misliš igrati pasivno, ako nemaš nekog champa koji može lagano farmati, ja te komotno zone-am.

Na papiru to sve lijepo zvuči, ali u igri nije uvijek tako. Katarina može i ownati Dianu na midu, ako je vrlo dobra, a Diana nije tako dobra.

Čuvaš CC za katarinu u TF? Nema problema, katarina neće ultati odmah, nego će pričekati da ga iskoristiš, jer ako ga ne iskoristiš a oni su dosta jači napraviti će užasno velik dmg.

Nije da sada govorim da je kata ultimate, ali da je jedan od jačih champova u igri da, i to samo zbog passive i shunpoo.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote