Ja sam napravio update na JB na HOX i požalio.
1. Zvuk mi se utišao, jačina zvuka prilikom poziva je znatno opala, jedva čujem sugovornika ako je i malo buke/žamora oko mene.
2. Pojavili su se problemi sa bluetooth vezom, počela je prekidati u spajanju na auto.
3. Debug USB je uvijek ON, iako je isključen u postavkama on se uključi čim spojim USB. Mogu ga isključiti, ali čim ponovno spojim USB sve iz početka.
4. Ekran je uvijek uključen prilikom punjenja. Isključim tu opciju iz postavki i sve ok, sve do slijedećeg reboot-a, postavka se sama ponovno upali. Ovo je bio bug i na ICS.
5. Prilikom dodavanja novog sastanka u kalendar njemu je UVIJEK default google kalendar. Za nas koji koristimo exchange i druge kalendare, a ne google, ovo je koma. Ukoliko ručno ne odem i promjenim kalendar u exchange, on ga upisuje u google kalendar. Prije sam morao samo prvi puta odbrati ručno drugi kalendar i on bi nadalje taj kalendar imao kao default i pisao u njega. Ovo uz glasnoću poziva mi je najiritantnije.
6. Počeli su mi pucati pozivi. Ovo nisam siguran da li je do JB ili VIP-a pošto sam u isto vrijeme prešao i na VIP, ali nakon prva 2-3 dana se nije više ponavljalo, tako da se nadam da je to bio VIP problem.
7. JB Google Play aplikacija ima jako krasan BUG, nije do HTC-a. Neke aplikacije koje nesmiju biti na kartici, on prebaci sa interne memorije na karticu (npr. email aplikacija Enhanced Email). Prilikom svakog restarta telefona pobrišu se sve postavke aplikacije zbog toga. Vjerovatno utječe na još neke aplikacije, ali sam ja to primjetio na ovoj.
Ima li netko iste probleme i ima li rješenja?
Nisam do sada radio root na HOX, ali se ozbiljno razmišljam napraviti jedan i puknuti ICS natrag na njega.
Ovo su svi problemi nakon čistog hard reseta mobitela nakon update-a.