View Single Post
Staro 21.12.2012., 13:36   #309
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ma nema ona ni takav dmg na samom startu, jest da combo boli, ali ako imaš mid rune i na prvom vraćanju neki mr uz bootse (početak abysalla ili nešto slično), sve bude u redu. Malo gankanja, malo pokeanja i eto ga na. Da se svašta, Morde ju jede, Riža je jak protiv nje također, Galio da ne pričam... LB je precijenjen champ.
Kao što rekoh, tak gledajući možeš reći da je to dobra taktika protiv bilo kojeg champa (izuzev galia), tak da ono, generaliziraš, a i pretjeruješ

LB je jako jaka, pogotovo early game, X-Plosiv je najbolje napisao da je njena korist opada late-game, ali zato je early game killer, a to netreba podcijenjivat, jer kad to napraviš, dogodi se na kraju da na 10 minuta imaš 0/3-4-5

moja politika kad igram na midu je jednostavna, ne bit glup i podcijenit protivnika, to te vrlo lagano može stajat glave, a vjeruj mi, znalo je i druge brzo stajat glave dok su mislili da mene mogu tak lagano na midu dobit

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote