odgovor ćeš saznati 100% do sutra, a vrlo vjerovatno i prije, mislim da će to biti navečer, no frks
"Prilikom čiščenja čiste se svi bitni elementi i mjenja se termalna pasta."
EDIT: ljudi, pomozite mi u pronalasku, treba mi auto punjač za np300e5z-s06, volio bi ga naručit ipreko ebaya, ali sve ono šta pronalazim nisam siguran dali će odgovarati sto posto ovom mom modelu, pošto nije izrazito istaknut baš taj, sada mi je jedan seller odgovorio da nisu baš upoznati sa ovim modelom (pa ako im mogu poslati punjač da skuže oni sami po slikama o kojem se radi)... možda će ovdje, netko ko se više kuži u samsungove laptope reći koji bi i meni odgovarao pa da to lijepo naručim prek ebaya? thanks!
...sad baš gledamo cura i ja, točno 12 dana od kupovine - i već jedan mrtvi pixel? jel je to uopće mrtav pixel ili? kada "ravno" gledam, vidi se crna ili sivkasta točkica, kada se gleda "sa strane", iz drugačijih kuteva, vidi se kao neka bijela točkica u dubinu?
još važnije od svega - nije da puno smeta, ali koliko znam, Samsung ne dozvoljava ispunjavanje garancije ukoliko je izgorio samo jedan pixel, jel tako?
...i znam da sam negdje to čitao, ali nikako se ne mogu sjetiti di?
- šta se točno desi kada izgori jedan pixel i na koji način se to popravlja? zamjenom cijelog LCD-a?