Tema: Mobiteli
View Single Post
Staro 01.06.2005., 23:00   #132
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ja uzeo mpx200 i full sam zadovoljan. Još sam si uzel sluške za nju i 512SD karticu i deri po ziki. MP3 player .

Mobitel je super ima win CE 2002 (u planu mi je stavit 2003 kad ulovim vremena). Ima pun kurac programa i igrica i neznam čega sve ne na netu za njega. Plus gledam divixe pod satom. Cijeli film zauzme nakon smanivanja oko 100mb, a izgleda... hm.... nenadjebiv.

Imo sam neko vrijeme problema sa njom. Stalno se blokala. Htio sam popizdit. I onda sam otkrio da do blokanja dolazi bog nekog glupog programa za snimanje zvuka. Maknuo i radi normalno.

Inače mob je bio "u orginalu" jako spor. I to sam riješio. ma pun Ku*ac pačeva na netu za njegovo ubrzavanje. Sad leti. Upali se i ugasi brže od SE K700. Danas se utrkivo sa frendom u školi pa znam.

mana je kaj mi baterija leti svakih 30ak sati na punjač (recimo da zdrži 48h u mojim rukama). A i to nije čudo. Gledam u prosjeku (škola....) 2h filmovlja (inače ekran je 176*220 piksi), 2h igranja igrica i 5 h slušanja zike + na sve to još i prčkam. I da još mi jedino fali bluetoth. Za kameru me boli đon.

A najbolje od svega je cijena. Mobitel novi me košto fuckin 1400kn (!). Ali neznam dal ga ima još. Uzeo sam jedan od zadnjih u merkuru.

Sve u svemu sam jako zadovoljan i dajem preporuku.

Vidim da neki hvale D500 samsunga. Uopče se neću zmarat da ga pljujem samo ću reči smeće.
Fleks je offline   Reply With Quote