Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 19.12.2012., 19:16   #5220
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Pa u odnosu na druge, je nevjerovatno lagan za igru lik.
Sad sam L50 samo trcim kroz igru i zaljevam grupe gdje ih vidim, a gargantuan opali i od 90k critt. Pasi tuku 3-4k.
Medvjede sam probao na Hell Mp10 Leoricu (inace sve igram na Mp10), i ne da sam ostao paf, nego su ga pregazili u sekund, nije stigao ni sumonat svoje kosture. Bolestan dps.

A acid rain sa splashom od 24y je malne cijeli ekran pokriven. Ni sa DH (160k dpsa) ni sa bilo kojim dobro geranim i naskilanim likom nisam radio ovakav masakr. A oprema mi je smece nad smecem, tu i tamo odem na AH po weapon a ostalo scavangam sa poda.

Bas je nagearam sa wizzy opremom kad udrem L60 pa da vidimo :
ma svi su likovi tu negdje, ok su balansirali i sa svima se da igrat. Igram s par njih ali mi je uvijek najdraži bio WD jer je mješavina svih . Može tankat sam komotno i za relativno male pare se da napravit. Ja uopće nemam nikakav heal na oružju pa mi je malo zeznutije s bossevima se bavit ali mp6 eliteove ibez problema padaju...osim reflecta . Brutalan dmg WD može radit za mizerne novce. Jedino meni cucki ne sjedaju. Nekak mi premali dmg imaju, a i nije mi baš neka sreća za tankanje . Imam samo mrcinu za takve stvari i ok je