View Single Post
Staro 19.12.2012., 11:39   #1681
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Može, javi.. Ali mislim da je to nerješiv problem zbog mnogo vrlo logičkih stvari..
Zato sam se ja ograničio (barem za sada) na kupovinu stvari do max kakvih 50kn.. Ako dođe - dobro, ako ne - ne..
A btw, pa reci jednostavno selleru da ti nije ništa došlo i problem riješen, dobiti ćeš povrat novca.. Preporučam da se ne natežeš sa našima, jednostavno, nije vrijedno živaca i tvog vremena..

Selleru ću javiti, što god ljudi govorili o kinezima, vratit će ti i 50 lipa ako dokažeš da su pogriješili. Sve u svemu, taman sam krenuo u Branimirovu i nije mi vrag dao mira, te sam ponovno nazvao informacije i napokon mi se netko javio. Barem sam ovaj put uštedio i ovo malo živaca što mi je ostalo nakon početne šok terapije . Problem je prijavljen, žena je sa svojom kolegicom (vjerojatno je nova u poslu) zapisivala i usput sam prijavio i druge slučajeve s lokalnim poštarom koji mi je naguravao pošiljke nestandardnog formata u sandučić i oštećivao ambalažu umjesto da mi je pozvonio da siđem i pokupim (uvijek je netko doma). Ispričali su se i rekli da će me nazvati kada "riješe" problem, što god im to značilo. Ne dira me toliko ova pošiljka, koliko mogućnost da se nešto u budućnosti ponovno desi i sa još skupljom stvari. Sve u svemu, javim rezultat da svi znate.