Citiraj:
Autor Alvin
Šta je ovo?
|
Koji je ovo urnebes postao
Objavili su na fejsu da imaju akciju čišćenja laptopa za 250 kn i netko je u komentar nabacio link na moj post
Prepiska sa FB-a (znam da se vidi sve na FB-u, ali maknut ću čovjeku nick koji mu tamo piše jer ni Moj Servis ne piše pod privatnim imenom):
Citiraj:
Autor Moj Servis
Prije nego nekoga popljujete javno sagledajte sve činjenice jer ovako ispadate vrlo bijedni:
Predlažem svima da pročitaju komentar servisera u našem sustavu provjere radnih naloga: http://www.mojservis.hr/provjera.asp?sn=98269233Q
U očekivanju vaše isprike ovdje i na pc ekspert forumu
Pozdravlja Vas MOJ SERVIS Team
|
Citiraj:
Autor Moj Servis
**nick** na svom "profilu" pod O meni kaže:
Najdraži citati.
"Svaka odluka ima svoju posljedicu"
|
Citiraj:
Autor Moj Servis
pc ekspert forum: masni (premium forumaš) pita zellenny (autor pljuvanja) : A jel imaš možda radni nalog od tog servisa? Kaj tam piše? Ak uopće nekaj piše...
MOJ SERVIS je uvijek transprentan i nema što skivati, molim podijeliti na forumu: http://www.mojservis.hr/provjera.asp?sn=98269233Q
|
Tu su naveli krivi broj radnog naloga, to nije to
Citiraj:
Autor **nick**
Ja ni nisam autor navedenog posta, već sam vam proslijedio link. Inače citat je iz jedne serije koja se svojevremeno prikazivala na Novoj te nema veze s vezom u ovom slučaju. Meni je žao što vi mene nazivate bijednim.
|
Citiraj:
Autor Moj Servis
1. **nick** moj kao prvo nisi samo proslijedio link nego si naveo: "kvaliteta" ovog servisa ... prema tvomu to je i tvoje mišljenje ili ...?
2. Budi toliko hrabar pa se potpiši pravim imenom ukoliko stojiš iza neprovjerenog navoda nekoga na forumu pod „imenom“ zellenny
3. "Svaka odluka ima svoju posljedicu" to si ti naveo na svom „profilu“ pa izvoli sada snositi posljedice svoje brzopletosti i ispričati se ili se zakopaj u mišju rupu
4. Reagirali smo i na pc ekspert forumu i očekujemo rasplet „pluvanja“ i ispriku opet nekoga koji kao i ti komentira nešto bez da se imalo potrudio sagledati sve činjenice
5. U trenutku kada MOJ SERVIS dobiva priznanje od Toshibe kao najbolji servis u SEE regiji ovo je stvarno smiješno jer ne znaš niti koliko je crno pod noktom koliko je ovdje godina rada truda i znoja, znanja, iskustva proliveno da bi se stekao takav status
6. Naša snaga su tisuće zadovoljnih korisnika i MOJ SERVIS Informatika Team a takvi kao ti i slični ... samo izvolite u druge "servise"
|
Citiraj:
Autor **nick**
Poštovani, molim vas da se držite profesionalne kulture razgovora. Mi nismo na "ti", niti je potrebno prema vašim navodima "da se zakopavam u mišju rupu". Ako je navod korisnika foruma netočan ja se ispričavam. Nije moguće znati sve činjenice ako vi ne kažete vašu verziju događaja. Također doista je nebočno da ste zapisnik te servisne stavke mijenjali jučer. Ja sam inače vlasnik dva prijenosnika marke Toshiba te sam vas jednom telefonski i osobno zvao kako bi riješio problem no na kraju mi je pomoć pružena od srpsko-hrv podrške. Inače nemam iskustva s ni jednim Toshibinim servisom no zamoliti ću sljedeći put da se ne proslijedi ovom budući da ja i meni slični mogu samo otići u druge "servise". Ovakvim citatom sarkastično vrijeđate MSanov i Recrov servis te cijeloukupno vaše ponašanje i sam način na koji odgovarate govori o vašoj profesionalnosti te ću svakako vaš servis obilaziti u širokom luku. Samo sam vam proslijedio poveznicu do rasprave nakon koje ste me počeli vrijeđati, istraživati moj profil.
|
Boldani dio komentara je iznimno zanimljiv, iako se radi o krivom radnom nalogu.
I stvarno, razina komunikacije im je na zavidnoj razini