promaknuo mi je odgovor :
Citiraj:
Autor kundak
Nema VESA pa nije ni za to ...
|
Trziste Desktop i home studio sfere je 10x vece od onog strogo profesionalng. U njemu, malo kad ces vidjeti da je netko cuo a kamoli da koristi VESA predznak ergonomije. Konzola i oprema diktira gdje ce se ubaciti monitor, pa zavrsavaju na najcudnijim mjestima. Posebno u oskudnim sobama, sirom svijeta, gdje sve zavrsava natrpano, jer malo tko on njih ima dedicirani prostor u stanu ili kuci.
Druga stvar, na prste ruke znam ljude koji bi IPS kupovali cak i uz ove cijenu, kad uvijek zavrse na TN-cima jer novac uvijek ide u vaznije stvari. Tako da ce ici prije na TN verziju ovog modela, koji, (bas gledam) cak ima i VESA, no, kao sto rekoh, malo kad ce biti koristen za vecinu kucnih projekata. Acer je valjda najprodavaniji monitor u home studio sferi kojeg sam vidio. Ne kod nas, nego uopce gdje ima mrezu prodaje.
Na temu, HP bas promovira u Germaniji posebnu
27" Z1 v3 audio ws, verziju koja kosta vise od 12-core Mac Proa! Na prvi pogled suluda odluka, buduci da formom konkurira 27" kajMaku.
Nisam ga imao prilike jos vidjeti ali diler mi kaze da je
vrhunski sastavljen. 100 jureka (neki dan gledao ponudu) skuplji od spomenutog Proa. Bit ce zanimljivo vidjeti uspjeh modela, odnosno, dal se HP-jac morti precijenio.
Citiraj:
Autor zwer
IMHO, cilj bi nam svima trebala biti sto veca reza na sto vecoj dijagonali. Recimo, ja bi ubio da ima neki relativno 'jeftin' 30" monitor sa 4K rezom. Uber. High DPI ekrani su the shit.
|
Mladost se uvijek cini nepobjediva, sve dok zub vremena...
bolje je ne uciti na svojim
...