View Single Post
Staro 18.12.2012., 20:21   #1241
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Zvone2772 Pregled postova
Budem ukratko. Dakle, PMP5570C.
Ekran je izvrstan, IPS display mi je zbilja ozbiljan pomak na bolje u reprodukciji slike. Touch screen registrira i lagani dodir. Baterija drži solidno. Čistog igranja može biti i 5 sati prije nego odapne, ako samo čitam i surfam onda mi izdrži bez problema cijeli dan, s time naravno da se i ja moram odmorit s vremena na vrijeme

Brzina je vrlina, quad core Mali MP400 (grafika) i dual core ARM A9 na 1500 i nešto sitno MHz. Po performansama je nešto i brži od Galaxya S2. Antutu 3 mi varira, ali score se vrti oko 9000. Sve igre rade bez ikakvih trzancija, za sada.
Lagganja u sučelju nema, vjerojatno zato što Prestigio nije nakrcao uređaj s previše bloatwarea.

Ako ćemo uspoređivati Mediapad 7 lite i njega, u normalnoj upotrebi (surfanje i sl.) nema velike razlike, osjeti se da Prestigio lakše diše i ždere web sajtove, ali ruku na srce - ništ ne fali niti Huaweiu za tu namjenu.
Huawei za igre (iole zahtjevnije) nije i to je to.
Huawei djeluje bolje napravljeno, ali samo zbog boljih materijala. Stražnja strana Huaweia je metalna, a Prestigia je mekana plastika.
Oba uređaja su sklopljena dobro i škripanja nema nigdje.
Ekrani su mi tu negdje, vrlo slični. Ista rezolucija, isto IPS panel. Možda toplije boje na Prestigiu, a više plavkaste na Huaweiu.

Back-kamera na Prestigiu nije bogznašto, ali posluži za okinuti koju fotku. Koristiti samo u slučaju nužde

Za 8" Prestigia ne znam ama baš ništa osim činjenice da ima ekran s malim kutem vidljivosti i to s Youtubea a ne iz prve ruke. Bio je frend u Linksu i po njegovom sudu to nije tako loše, ali pitanje je koliki ima prag tolerancije
ovo je možda više vezano uz sam android nego uz uređaj koji me zanima
no pošto ga i ja planiram kupiti, zanima me jedna stvar (nemam android phone, pa ne znam)
offline GPS navigacija - postoji li besplatna varijanta?
bez "hakiranja" ako je moguće; ako nije - koliko je komplicirano staviti?

još smišljam situacije u kojima bi mi trebao tablet - slušam argumente koje ste sebi prezentirali prilikom kupnje
ako se propitkujem treba li mi (uz laptop i mobitel), možda da ga i ne kupujem?
ali sam umjereni gadget freak, pa bi lijepo sjeo za božić
(premišljam se između toga i ebook readera)

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline   Reply With Quote