View Single Post
Staro 17.12.2012., 20:36   #2666
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Imao sam iP4 i presao sam prije 1mj na S3

Usporedtiti cu samo softwerski dio jer je hardwerski dio na S3 bolji od iP4.

iP4 je puno fluidniji sto se tice kretanja kroz izbornike i na njemu mi se nije niti jedanput kresala neka aplikacija dok kod S3 svaki dan il mi zbloga viber, il mi se zbloka galerija.

S3 zna nakon nekoga vremena poceti stekat kada se ide kroz menije ili se ide kroz galeriju slika.

iP4 je bio JBan, a S3 je stock.

To su neki moji prvi dojmovi. NIje da me zivcira to tak jako al nije bas da se to i ocekuje od moba za 450€
A moga bi se krivo izrazit pa necu. A sta rec osim cudesnog iPhone troka na spotlight, i iP5 ga ima. Sta se tie fluidnosti JB SGS3 je ludnica, znan jer san ima 2 dosad. O brzini necu govorit jer jede svaki iP pogotovo stase tice reloadanja aplikacija (512 vs 1024). A od JB ajfona san ima i 4 i 4S i mogu samo rec najgore. 3-5 sec otvaranje vibera nije definicija brzine. Na stranu software koji je kod Droida imho korisniji (dase opet krivo ne izeazin), od widgeta (kalendar/favoriti/mjuza/mailovi/taskovi) do elementarnih stvari tipa mogucnosti slanja attachmenta (da niti jedan iPhone to ne moze), do downloadanja svega i svacega. Opet na stranu i razni romovi govorim o def aparatima. Mislin da san dosta nabroja, ima jos ali neman volje pisat.
Baja 001 je offline