Nije da nijedan servis branim, ali radim u servisu.
Ponekad, dijelovi nisu spremni za isporuku. Npr. kod nas u servisu u pravilu popravak nikad ne pređe tjedan dana. E sad, ako je određeni part number u backorder-u tu nema pomoći nego čekati. Često se događa da npr zapne na carini, DHL pobrka stvari, dio dođe razbijen pa treba raditi RMA obrazac.
Postoje i "greške" koje treba "čekati" da se pojave itd. itd..
Sve te "sitnice" mogu objektivno produljiti popravak.
Meni osobno su najdraži oni koju se počnu prijetit s sudovima i neznam koje čemu drugome.
Svima je u interesu napraviti popravak što je moguće prije. Nekad to stvarno nije moguće iz objektivnih razloga a često se isti ne navode stranki.
Npr, određeni brand prati i vrijeme popravka - a unutar određenog vremenskog perioda dobije se i bonus koji apsolutno nije zanemariv.
Totalna glupost je imati sve na lageru, jer je to praktički i nemoguće. Npr. jedan VAIO izdaje liniju svakih tri mjeseca i to svih serija. Dobaljivost rezervnih dijelova je 2 dana (govorim o servisu koji je uhodan i ima ugovor s npr. DHL-om i carinom), ali iz gore navedenih razloga nekad zapne.
Uostalom ljudi nisu zadovoljni ni s popravkom od 5 dana.
Po meni bi više trebalo obratiti pozornost na kvalitetu popravka i jamstvo na isti, te dugoročnost podrške za određeni proizvod.
Fora je u tome da ljudi kad idu kupiti nekakav proizvod su sretni i svjesno troše novce, no kad se isti pokvari nezadovoljsvo je momentalno.
Nagledao sam se dosta primjera i u 90 % uvijek su ljudi problematični.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Možeš dobiti dio, kako ne bi mogao? U krajnjem slučaju će neovlašteni servis naručiti preko ovlaštenog.
|
Hm, gadno se tu varaš. Kod renomiranih brand-ova potpisanim ugovorom si obavezan svaki isporučeni dio ugraditi u "stvarni" uređaj. Defektni modul zahtjeva povrat.
A uostalom i nema logike kod preprodaje dijelova. Nikom nije u interesu da mu drugi uzmu popravke - npr. zaradit na preprodaji 10 - 25% a ruke nenaplatiti, pa čak ni krajnjem korisniku.
Npr. - jedan servis proda dio za 100 kn + 20 kn marže.
I sad na taj isti dio treba ponovno uzeti maržu od 20 - 25 % (to je već 150kn) + neovlašteni servis - dakle nemaš se kome žaliti ako nisi zadovoljan popravkom.