Citiraj:
Autor coconut
Čitam malo i čudim se MS-u. WP8 im nije prvi mobilni OS koji rade, imaju brdo programera koji rade i na desktop verziji, a opet problema k'o u priči. Ispada da imamo OS koji nema neke osnovne funkcije. Radio će dobiti s prvim updateom, nešto će isto dobiti s njime, ono će dobiti ubrzo,... Sve u tom stilu. Sorry, ali to nisu dječje bolesti - to su ozbiljni propusti. Kao da kupiš Ferrari sa motorom Punta.
Kao korisnik, ja bih vam ipak savjetovao da pričekate dok sve ne sjedne na mjesto jer u ovom trenutku WP8 fon polu-bačen novac. Sjetite se samo što je bilo sa WP7 - taman kad su ga počeli krpati, proglasili su EOD i svi ste popušili. Možete mrziti ostale OS-ove koliko god želite, ali bar znate da dobijate zaokruženu cjelinu koja radi.
|
Neznam, meni zasad sve manje više ok.
Od ovih stvari:
- Wi-Fi connection is lost when the phone is locked. Microsoft has acknowledged the issue and said that a fix is coming soon.
- Windows Phone 8 users are reporting random reboots and freezes while in use.
- Battery issues have been reported that seem to be fixed by disabling the tap + send (NFC) feature.
- Many users are reporting Bluetooth pairing issues with car Bluetooth systems
- Videos larger than 4GB get corrupted when transferred to the computer.
-Nakon uključenja opcije keep wifi on, nisam primjetio da se isti gasi
-Niti jedan freez ili reboot
-nakon desirea, S2, HOX-a, prvi mobitel skojim sam ušao u drugi dan sa 60% baterije
-za zadnje dve točke nemrem sudit, no mogu za primanje notifikacija sa whats app-a, za sad mi se čini da uredno stižu