Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 17.12.2012., 07:37   #5198
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor msi Pregled postova
trebao bi ti prvo nabaviti weapone sa LoH inace neces daleko stici jer ti je bloodthrist premalo na tvoj dps, i neces onda imati potrebu za 59k healtha. ja imam 36k dps i udaram bez problema mp6-7
Ja sam imao dosta LoH (oko 1300-1400) i isao i na sword+stit i na DW.
Ono sto mi je najvise diglo i DPS i survivability je - Skorn.
Dobio neki otuzni od svega 1216DPS, ali sa 5,9 LS. Imao vec 2,9LS mighty belt od prije.

Nakon toga za relatvnu sicu nabavio nesto osrednjeg CC geara (mislim da sam ukupno potrosio nekih 5-10 mil golda) i sad sam na 52,5% CC sto je realno jos relativno nisko (sa jako dobrim gearom ide preko 60%). Od prije sam imao dosta IAS itema zbog LoH procanja i mobovi se tope, ide bez problema MP7-8.
Na MP5 soliram bez problema ubere osim Siegebreaker/Zoltan kombinacije. Rend kada critne (a to je cesto) ticka po 120-140k svaki tick , a na MP5-6 elite pack je mrtav prije nego sto WoTB istekne osim ako je bas Extra Health i jos trckara okolo.

Taj Skorn je valjda najoverpowered item u cijeloj igri. Neki dobar primjerak sa 6% LS, 190+ CD i 1400+DPS (i jos da zarola sa STR) i nema da te nesto zaustavi u igri kao barba.