Mene samo zanima dali push notifikacije sad mogu radit kako spada i da je sad problem u aplikacijama koje nisu napisane kako treba ili MS nije popravio jedini pravi tehnički minus svojeg OS-a. Gledam kod SDK-a šta se sve novog spominje al jbg, nisam dev i ne kužim to previše. Nemam niš protiv tog pseudo multitaskinga, nije to čak nužno ni loše jer se sam sustav i otvorene aplikacije izvršavaju stvarno brzo no push je nešto što bi stvarno trebalo raditi kako spada u današnje vrijeme. Sva sreća što mi je ekipa uglavnom tehnološki zatucana pa mi WhatsApp koristi samo za curu i dva frenda, a s Fejsa instant notifikacije uopće nit ne želim tako da je to i na WP7 još nekako funkcioniralo. Kao što sam i rekao u četvrtak mi stiže 8S i ja mogu perfektno živjeti sa spomenutim nedostatkom (ostatak OS-a mi je odličan) no globalno gledajući MS ako to ne sredi ispada poprilično jadan.
Citiraj:
Autor Xenon
Reported problems- Wi-Fi connection is lost when the phone is locked. Microsoft has acknowledged the issue and said that a fix is coming soon.
- Windows Phone 8 users are reporting random reboots and freezes while in use.
|
Ovo je već sređeno manjim updejtom koji je počeo stizat, trenutno na 8X, a ostali sljede ubrzo.