ipak se pribojavam i to sa razlogom

sve mi djeluje tako sugavo, kao da njij bas briga za nas, covjece, ja mogu ostvaroti cetiri godine garancije na taj laptop, NIKAKAV papir nista u kutiji kako to mogu ostvariti, da to ne znam, ostao bi na jednoj godini, sve je tako jadno i neorganizirano, na samsung.com slizbenom sajtu e5z uopce NE postoji, i jos ovaj tvoj post gore, upisali sasvim drugaciji model (sta si napravio da to isprave?) , zvali su te? povodom cega? i jos taj makedonac, ufff

zasto ima dvije graficke? mislim da ima i moj, kako ih mogu koristiti kada zelim ili se ukljucuju po potrebi?
jos malo i dvadeseti ce, sta ako i meni upisu krivo, ima deset dana do kraja mjeseca, i manje, i bye bye moja garancija....
jos jedno pitanje, panicarsko, na racunu i u jamstvenom listu mi pise serial number ali sa jednim slovom manje nego na naljepnici ispod laptopa, dakle na laptopu je na kraju jos jedan 'v ' dok na racunu i jamstvenom listu to ne pise, kao da su ga izostavili, svasta, mogli su barem pripaziti na zapisivanje serial numbera laptpa, ja kad sam se registrirao na samsungjamstvo . com ubacio sam identicno onakako lako pise ispod, na naljepnici laptopa, dakle s tim slovom v a ne bez njega kako pise na racunu i jamstvenom, ufff
EDIT: još nisam dobio nikakav registracijski kod na mail, da probam zvati system one?