View Single Post
Staro 16.12.2012., 23:52   #704
zhaccc
Premium
Moj komp

zhaccc's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Aha. Dakle, zato sto imam nesto protiv neargumentirane pljuvacine ja sam Razer fan boy i nisam nepristran. Zabavno.

Kaj se mene tice Razer moze sutra propasti i nece mi nimalo faliti, to je jedna bezobrazna firma koja povremeno izda dobar proizvod. Ali kad izdaju dobar proizvod ne mislim po doticnom proizvodu neargumentirano srati.

Razer nema vijek trajanja ko Logitech i to je to. I dosta cesto naprave sranje od misa kojeg uvaljuju kupcima po principu prodavanja magle. A price o 70% miseva koji crkavaju u prvih mjesec dana su samo to - lovacke price.

BTW ako mislis kupiti Deathaddera nemoj uzeti Black Edition jer se guma kojom je oblozen raspadne pod utjecajem kiseline iz znoja i mis izgleda katastrofalno. Steta sto nas dezurni strucnjak za Razer qLimAxzU19 ne navede vise takvih konkretnih informacija o nekvaliteti Razera. Ovako moram ja Razer fan boy pisati takve stvari, a od toga me srce boli.
Nemoras se uzrujavati kolega nisam mislio na tebe. Dapace svidjaju mi se tvoji argumenti, zato i razmatram deathaddera.

Dakle osim deathaddera i G400 ima li jos kojih miseva koje bi mogao uzeti u obzir i zasto?
zhaccc je offline   Reply With Quote