View Single Post
Staro 16.12.2012., 20:59   #11
nex
Premium

nex's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
I onda dođe stara, digne slušalicu i pukne ti download. Kako se čovjek ne bi sjećao tih dana
Zato su se prije vecih downloada (vise od 5 MB-a ) ili igranja Quakea odstekavali svi telefoni u kuci.

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Imaj na umu da je bilo i dosta onih koji nisu mogli ostvarivati pristup od doma. Sto zbog nedostataka opreme ili x razloga. Pa bi se tjedno vracali iz Srca i citave riznice kuci donosili na tek pokojoj disketi. Njima je tada disketa bila red velicine koju bi danas prepostavio svom prenosnom HDD-u. Stanice su bile notepad lakoce i 1 skinuta megica je znacila brdo podataka.
Sve mi je to poznato, bio sam i ja jedan od tih. Skoro svakodnevno sam teglio hrpe disketa iz skole ili s posla od stare. Zato i imam traume od samog spominjanja dial-upa i disketa.

Kad sam doma dobio modem vec su dosle na red impresivno visoke brzine od 56k na red.

Citiraj:
Pretpostavljao sam da ce dosta forumasa gledati na dial pocetke iz 9x vemena. Ali to su vec odmakli cajti od izvorne price.
Mislim da nas je vecina ipak premlada. Bilo je to vrijeme u kojem su jos dinosauri hodali zemljom i spajali se na BBS-ove.
nex je offline   Reply With Quote