Citiraj:
Autor De5tr0yer
Nije bitno moj laptop, laptop od firme itd, riječ je ovdje o servisu. Naveo sam samo primjer i naravno da će svatko kome podaci trebaju imati ih spremljene u još nekom obliku, bilo cloud, drugi disk, itd.
|
Ili imati ugovor o održavanju.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ovi u servisu trebaju vodit računa da kad kažu da treba nova matična ploča da kažu da će to biti za max 7 dana jer im više od toga sigurno ne treba. Ako misliš drugačije nemamo što raspravljati.
|
Nema teorije da će ijedan servis ići naručivati nešto izvana, hitno, kako bi riješio nešto za sedam dana ako ne mora. A ne mora.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Dakle, oni kažu dolazi matična za, ne znam, 14 dana. I onda ti zoveš za 2 tjedna i kažu da još nisu dobili matičnu. Shvaćaš o čemu govorim? 14 jebenih dana ovlašteni servis, najjači i najveći da treba dobit novu matičnu? Daj molim te.
|
I to je brzo, izgleda da su imali zbirnu isporuku u pravo vrijeme.
Citiraj:
Autor Rade0n
A šta je tu tebi čudno?
Pa valjda imaju neku proceduru kako im dolaze rezervni dijelovi, možda se čeka da se nakupi više stvari i onda se to naručuje i šalje za HR.
|
Naravno.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Naravno da imaju proceduru, imaju lošu proceduru, trebaju to promijeniti pod hitno. Znaju i sami koji se laptopi i modeli najčešće kvare i matične ploče bi trebale samo čekati na lageru da se zamijene. Lako se višak vrati proizvođaču.
|
Aha.

Preskupo, neefikasno i nepotrebno.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Naravno, ako nisi ovlašteni servis onda nema vraćanja i bilo bi "normalno" da se čeka za dio po sto dana.
|
Onda ne možeš ni dobiti dio.