View Single Post
Staro 16.12.2012., 18:58   #265
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Nije bitno moj laptop, laptop od firme itd, riječ je ovdje o servisu. Naveo sam samo primjer i naravno da će svatko kome podaci trebaju imati ih spremljene u još nekom obliku, bilo cloud, drugi disk, itd.
Ili imati ugovor o održavanju.

Citiraj:
Ovi u servisu trebaju vodit računa da kad kažu da treba nova matična ploča da kažu da će to biti za max 7 dana jer im više od toga sigurno ne treba. Ako misliš drugačije nemamo što raspravljati.
Nema teorije da će ijedan servis ići naručivati nešto izvana, hitno, kako bi riješio nešto za sedam dana ako ne mora. A ne mora.

Citiraj:
Dakle, oni kažu dolazi matična za, ne znam, 14 dana. I onda ti zoveš za 2 tjedna i kažu da još nisu dobili matičnu. Shvaćaš o čemu govorim? 14 jebenih dana ovlašteni servis, najjači i najveći da treba dobit novu matičnu? Daj molim te.
I to je brzo, izgleda da su imali zbirnu isporuku u pravo vrijeme.

Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
A šta je tu tebi čudno?
Pa valjda imaju neku proceduru kako im dolaze rezervni dijelovi, možda se čeka da se nakupi više stvari i onda se to naručuje i šalje za HR.
Naravno.

Citiraj:
Naravno da imaju proceduru, imaju lošu proceduru, trebaju to promijeniti pod hitno. Znaju i sami koji se laptopi i modeli najčešće kvare i matične ploče bi trebale samo čekati na lageru da se zamijene. Lako se višak vrati proizvođaču.
Aha.
Preskupo, neefikasno i nepotrebno.

Citiraj:
Naravno, ako nisi ovlašteni servis onda nema vraćanja i bilo bi "normalno" da se čeka za dio po sto dana.
Onda ne možeš ni dobiti dio.