View Single Post
Staro 16.12.2012., 17:18   #4165
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Poz ljudi,evo ovako,doslo je vrijeme promjena,pa mi treba vasa pomoc,imam istu konfu vec 3 godine,i vrijeme je za smjenu
Dakle,evo sto ja imam:
-E4300 -stari proc,ali sto se tice OC potencijala je zvijer. O njemu se vise manje sve zna..
-Gigabyte 965p-DQ6 rev.1 - s ovim procom suraduje perfektno
-Saphire HD3870x2 - isto jedna stara zvijerka
-4 GB Mushkina
-Bluestorm "2" 500 W
-Neki Seagate 250 GB,Sata je,tako da njega nebih mjenjao jos... Jos je u super stanju

Od periferije mi netreba nista,niti kuciste,imam Logitech G15 rev.1,Logitech G9,TT Heavy Armor black,Dell U2312HM. Sad,ja bih vas zamolio koji ste u toku da mi kazete,jel moj stari BlueStorm moze goniti ove novije Intel/Amd konfe i nove GPU zvijerke? Ja sam mislio kupiti proc+ploca+ram.. Ali,pojma nemam sto. Razmisljao sam da kupim samo to troje,ako mi moje napajanje to moze izdrzati,i ostavio bih svoju grafu,jel sam uvjeren da ona jos moze na novoj konfi dosta dati. Komp mi treba za igrice primarno,trenutno na njemu vrtim Della 23" za igrice,i 32" Tv za filmove. Ja sam gledao ploce,proceve,memorije,al,iskreno pogubio sam se,ja sam u svojoj glavi zamislio neki i5,ili cak AMD ekvivalent,jel sam vidio da su AMDovi dosta jeftiniji,no vjerujem da i to ima razlog zasto. Sto se tice grafike,to kad budem uzimao biti ce Hd7850 vjerojatno,ali,posto sam kratak s novcima da uzmem sve u kompletu,sada bi samo plocu+proc+ram do nekih 3000-3200 kn. Eh,i da,kad bi uzeo te 3 komponente,treba uzeti u obzir da ce i nova grafa uskoro doci,bojim se da bi bilo previse za moje napajanje.. Ili se mozda varam XD
Eto,sorry na poduzem postu,htjeo sam biti temeljit XD I,ujedno ako netko od vas se zainteresira,nemam pristup trznici(malo postova),mjenjao bi to sto imam + lova za jace,to bi mi bilo jeftinija opcija nego sve novo.Nadam se da nisam zakomplicirao previse XD
Smoki_Gs je offline   Reply With Quote