View Single Post
Staro 16.12.2012., 10:55   #298
the.elles.d
Registered User

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
I šta mi vrijedi objašnjavat da wifi i sviranje muzilke u pozadini nemaju nikakve veze već da je to zbog čistog opstanka appa u backgroundu....
Pa nisi ništa objasnio. Niti ne možeš, jer ne znaš

Dakle, BackgroundAudioTask je standarndi task u OSu koji je odvojen od glavne aplikacije i s njom nema nikakve veze, niti je može držati u pozadini niti je pokretati niti komunicirati s njom - osim dizanja nekoliko događaja dok je glavna aplikacija aktivna. Uz to, posao tog agenta iznimno limitiran na, pazi čuda, streamanje muzike. I dok se streama s neta, konekcija ostaje aktivna - wifi ili 3g, svejedno. I dok veza radi, o čuda, mob može primati push poruke bez obzira da li je aplikacija kojoj su namjenjene ugašena.

Eto, w8 ima wifi always-on opciju. Šteta što to nisu napravili i prije, pa da ne moramo silovati net streaming opciju.

Ali eto, nemojmo više. Uživate u frustracijama, ja ću u porukama koje normalno stižu

Priznajem, ne koristim 3G, pa je moguće da ne radi savršeno. Ali dok ja zatrebam 24/7-bez-ikakvih-kašnjenja-3G vezu - vjerujem da će već wp10 izaći na tržište A i 3G će vjerojatno biti povijest...
the.elles.d je offline