View Single Post
Staro 16.12.2012., 00:49   #249
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Nisam balavac da me vučeš na nos i da ti sad idem nabrajati servise kod kojih možeš nosit laptop. Nemaš ni jednu repliku na ono što kažem nego uvijek izvučeš neku činjenicu koja nema direktne veze s onim što sam natipkao.
Nabroji mi servise koji su uređeni kao MR i koji nude sve što oni nude?
Ako nisi iz ZG-a pošalješ im poštom uređaj, otvoriš na njihovom sajtu 'prijavu kvara' nakon koje možeš pratiti nalog, imaju pick up and return, dođu doma po recimo laptop i kasnije ti ga dovezu nazad, na kraju krajeva imaš i reklamacije na uslugu servisa.

Meni se sviđa takva uređenost njihovog sajta i profesionalnost, a naravno da bi bilo savršeno kad bi još i puno brže sve riješavali.

Citiraj:
Koja su tvoja dva iskustva točno, da podijeliš i osvjeltaš im obzir?
Kupio novi externi hdd koji je bio preglasan za moje pojmove, dobio novi od njih.
Kupio monitor koji se gasio, dobio novi.
Sve u roku 2 tjedna.

Treba i ovo pročitati:
Citiraj:
Da bi u što kraćem roku izvršili popravak reklamiranih uređaja u sklopu servisa imamo i skladište rezervnih dijelova koje se prostire na cca. 600m˛ sa više od 50.000 artikala što je još jedan dokaz ozbiljnosti našeg rada.
http://www.mrservis.hr/default.aspx?tabid=939

E sad, normalno da će se naći neki na forumu čiji dio nisu imali i ovdje ih popljuvati.

Kažem, ja ne znam ni za jedan drugi veliki servis sličan MR-u sa najmodernijom opremom, ako postoji u HR neka netko stavi link.
Rade0n je offline   Reply With Quote