View Single Post
Staro 16.12.2012., 00:29   #247
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Kako sam rekao, ljudi su se javili tu na forum zato što svi nose tamo na servis, logično da će u toj masi ljudi biti i negativnih iskustava, ali to nije mjerilo ničega.
Da bi se ocjenio rad MR servisa onda ga treba usporediti s nekim drugim servisom.

Daj mi ti nabroji par servisa u HR koji rade bolje od MR-a pa ćemo svi nositi tamo ako smo u mogućnosti.

Ja osobno imam 2 iskustva sa MR servisom i mogu samo reći pohvale, ali naravno da to ništa ne znači onome ko ima loša iskustva.
Nisam balavac da me vučeš na nos i da ti sad idem nabrajati servise kod kojih možeš nosit laptop. Nemaš ni jednu repliku na ono što kažem nego uvijek izvučeš neku činjenicu koja nema direktne veze s onim što sam natipkao.

Koja su tvoja dva iskustva točno, da podijeliš i osvjeltaš im obzir?

--

Ako imaš garanciju pačat ćeš se s bilo kakvim servisom dok ti ne riješe problem, to je jasno, ali nema razloga kad istekne garantni rok da nađeš nekog tko zna što radi, a da nije ovlašteni servis...

Citiraj:
Autor Alvin Pregled postova
Ne mogu imati na lageru ploče koje su u garanciji.
Mogu kupiti recimo od svake serije po jednu ploču, znači njih 50-tak
Cijena ploče je uglavnom od 2000-2500kn. Pa imati na lageru. Isplativost.... upitna

Imaju monopol. Oni to mogu.
Zašto ne mogu?
Isplativost upitna? Opet, zašto?

Ne vidim razlog zašto bi ovlašteni servisi laptopa bili išta drugačiji od drugih ovlaštenih servisa. U dogovoru s proizvođačem, vendorom, kako god, treba se dogovoriti određen broj matičnih ploča koje se plate, a u slučaju da se ne iskoriste unutar, bubam, 3 godine, vraćaju se natrag, a oni njima novce (najvjerojatnije uz nekakvu amortizaciju, ali nebitno za cijelu priču).

Monopol, da. Mogu, da. I to je žalosna istina.