Citiraj:
Autor Rade0n
Kako sam rekao, ljudi su se javili tu na forum zato što svi nose tamo na servis, logično da će u toj masi ljudi biti i negativnih iskustava, ali to nije mjerilo ničega.
Da bi se ocjenio rad MR servisa onda ga treba usporediti s nekim drugim servisom.
Daj mi ti nabroji par servisa u HR koji rade bolje od MR-a pa ćemo svi nositi tamo ako smo u mogućnosti.
Ja osobno imam 2 iskustva sa MR servisom i mogu samo reći pohvale, ali naravno da to ništa ne znači onome ko ima loša iskustva.
|
Nisam balavac da me vučeš na nos i da ti sad idem nabrajati servise kod kojih možeš nosit laptop. Nemaš ni jednu repliku na ono što kažem nego uvijek izvučeš neku činjenicu koja nema direktne veze s onim što sam natipkao.
Koja su tvoja dva iskustva točno, da podijeliš i osvjeltaš im obzir?
--
Ako imaš garanciju pačat ćeš se s bilo kakvim servisom dok ti ne riješe problem, to je jasno, ali nema razloga kad istekne garantni rok da nađeš nekog tko zna što radi, a da nije ovlašteni servis...
Citiraj:
Autor Alvin
Ne mogu imati na lageru ploče koje su u garanciji.
Mogu kupiti recimo od svake serije po jednu ploču, znači njih 50-tak
Cijena ploče je uglavnom od 2000-2500kn. Pa imati na lageru. Isplativost.... upitna
Imaju monopol. Oni to mogu.
|
Zašto ne mogu?
Isplativost upitna? Opet, zašto?
Ne vidim razlog zašto bi ovlašteni servisi laptopa bili išta drugačiji od drugih ovlaštenih servisa. U dogovoru s proizvođačem, vendorom, kako god, treba se dogovoriti određen broj matičnih ploča koje se plate, a u slučaju da se ne iskoriste unutar, bubam, 3 godine, vraćaju se natrag, a oni njima novce (najvjerojatnije uz nekakvu amortizaciju, ali nebitno za cijelu priču).
Monopol, da. Mogu, da. I to je žalosna istina.