Citiraj:
Autor Rade0n
A šta je tu tebi čudno?
Pa valjda imaju neku proceduru kako im dolaze rezervni dijelovi, možda se čeka da se nakupi više stvari i onda se to naručuje i šalje za HR.
Normalno da bi bilo najbolje kad bi sve bilo riješeno u roku 7 dana, ali oni nisu obvezni tako raditi, a i vjerovatno je nemoguće.
Neću da piše o njihovoj brzini rada kad ne znam (a vjerujem ni ti) kako ide cijela procedura od naručivanja dijelova, isporuke, i na kraju ugradnje dijelova, ali ne vidim svrhu da nekog zvalače bezveze kad nemaju ništa od toga.
|
Što mi je čudno? Brzina kojom rade? Koliko se ljudi javilo samo tu na forumu da ima jedan te isti problem? Možda to?
Naravno da imaju proceduru, imaju lošu proceduru, trebaju to promijeniti pod hitno. Znaju i sami koji se laptopi i modeli najčešće kvare i matične ploče bi trebale samo čekati na lageru da se zamijene. Lako se višak vrati proizvođaču.
Naravno, ako nisi ovlašteni servis onda nema vraćanja i bilo bi "normalno" da se čeka za dio po sto dana.
Sigurno ne zavlače bezveze nekoga, imaju razlog, loša organizacija. Djeluju neprofesionalno i neozbiljno.
Ne znam zašto mi kontriraš kad i ti vidiš da postoji neki problem.