Hahaha, 25 dana nije puno?
Čovjek koji koristi laptop ili bilo koji uređaj u poslovne svrhe i ostane bez laptopa na 25 dana, pa imaš li ti ikakvog pojma koliko će on biti u gubitku?
Da ja ostanem na 25 dana bez laptopa izgubio bih posao...
Ne znam kako je moguće da najjači servis može imati tako loš način rada. Ako su premali kapaciteti, zaposli se još ljudi.
Mislim, nije mi jasno, ako ti imaš, karikiram, 20 laptopa koji ti dolaze dnevno u godišnjem prosjeku, onda moraš imat kapacitet odraditi tih 20 laptopa. Jasno mi je da kroz godinu taj broj laptopa po danu varira, ali ako imaš kapacitet 10 laptopa odraditi, a onda se dogodi da najednom 5 dana zaredom dođe 30 laptopa, onda se događa ovo što se događa. Pa brate mili, nemoš ti meni reć da čekaš fakin matičnu 2 mjeseca...
Kad naručujem dio sa Farnella, on dolazi u roku 3 dana, upsom, fedexom, supebrzim lamborghinijem, meni je svejedno, ali dođe za 3 dana.
Oni jednostavno onda nisu spremni platiti poštarinu za matičnu da im dođe u roku 3 dana. I pitanje je tko plaća poštarinu ako su oni ovlašteni servis... To se šalje iz hangara iz kine od strane proizvođača. Imam dojam kao da naručuju matične preko ebaya.