View Single Post
Staro 15.12.2012., 18:46   #318
Futura IT
Premium
Moj komp

Futura IT's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Pozdrav svima,

kao prvo puno hvala na svim lijepim riječima. Odmah u startu kod otvaranja dućana rekli smo da smo ovdje radi vas, pa stoga i svakom kupcu izlazimo maksimalno u susret te se trudimo sve probleme rješiti u najbržem mogućem roku. Naravno nije uvijek moguće zadovoljiti sve i svakoga, ali nadamo se da je velika većina zadovoljna nama i našom uslugom.

Što se tiče upita kolege da li su cijene fiksne, nažalost mi ne utječemo puno na promjene cijena. Dobavljači nam svakodnevno mjenjaju cijene s obzirom na tečaj dolara, tako da se i naše cijene sukladno tome mjenjaju.

Što se tiče upita oko različitih cijena istih artikala. Imamo više dobavljača te nam se prikazuju cijene od svih. Neki imaju jednu cijenu, neki drugu, zbog toga i različite cijene kod nas. Vi svakako uzimajte onaj artikl koji je najjeftiniji. S obzirom da nam je web stranica tako koncipirana, trenutno ne možemo drugačije prikazivati cijene.

Da nam nebudete ljuti da smo vas opet zaboravili s nagradama, prva 3 člana koja mi se jave na PM dobivaju kodove za igricu Sniper Elite V2.

Toliko od nas za sada, ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana uz shop ili neke artikle, slobodno se javite i na PM.

Lijep pozdrav od ekipe iz Future
Futura IT je offline   Reply With Quote