Pa ti bome imaš vremena kad se tolko farma

Dnevno 3 leg/set koji vrijede? Pa ja na svojim likovima nemam niš što vrijedi ogromne novce
Baš sam danas s bratom pričao, on je dosta mlađi od mene, 8 godina razlike, kaže da je diablo 2 uvijek bio zanimljiviji i napetiji. Svodilo se na farmanje, da, ali kad ti je pao rare ili unique item si ga mogao i iskoristiti. Mehanika igre je bila znatno kompleksnija (life steal samo na čudovištima koja imaju "meso", od kostura nula, piercing damage, cannot be frozen, cold/fire/lightning ABSORB), stari moj, tu si mogo igrati sto načina.
Točno se kuži da je sad levelanje lika, koje je automatsko, ne dobivaš spend points to attributes, napravljeno baš tako da moraš imat najbolje iteme. I sad ti tu jedan jedini main stat više na opremi zapravo vrijedi milijune golda razlike. To je blesavo i bedasto.
Craftanje itema je isto tako sve samo ne zabavno. Imaš +4/5/6 affixa koje ćeš dobiti na item, a oni mogu biti kakvi god želiš. Pa ak radim quiver želim da ima dex na sebi sigurno, ne da ima int...
Nije mi igra interesantna uopće za solo prelaženje, a rijetko se nađe poznatija (PCe) ekipa da igramo skupa... Žalosno, jako žalosno.
Jedva čekam borderland2 u LANu s ekipom koji tradicionalno igramo već nekoliko godina
Diablo2 smo prošli stoput već, titanquest isto, TL nije ono što sam očekivao, jebiga, sve igre odu ukurac.
Jedino što meni fali za D2 je resolution patch za battlenet... Ili da si uzmem 17-19" monitor samo za njega.