Citiraj:
Autor chare
@nez lol kak sad to malo s kablom malo bez? Koje su to sheme sad +) Ja samo vidim Approximate Weight: 148 g vs Approximate Weight : 105 g. Tis i neki spijun pa imas inside info hehe, Al salu na stranu ako je tako onda ovi neznaju ni info dobar napisat a de ce onda napravit boljeg misa od logitecha muahahha. Makar ajd DA je okey mis. Jedan od po mojem misljenju rijetkih dobrih od razera u zadnje vrijeme.
|
Ma ovo kad se zabune oko tezine je jos dobro, kad izdaju misa sa defektnim senzorom i pocnu te uvjeravati da su glitchevi zbog kojih je mis neupotrebljiv zapravo feature onda se tek trebas zapitati kakvi pacijenti rade u toj firmi.
Citiraj:
Autor qLimAxzU19
prijatelju vrijedati se necemo ja nisam nikakav trolerski hejter ili kakve god ti meni tu gejmerske spike prodajes... razerov nijedan mis ne vrijedi vise 150kn to je cinjenica... njihovi misevi su nekvalitetni a sad to kaj ih vi eto štujete ne znam to je valjda zato jer eto svaka budala ih voli zbog boja svijetala i slicnog... 
|
Prika, lajes na krivo drvo. Niti ja stujem Razer, niti sam vidio bas u ostalim postovima da ih netko osobito stuje. Uletio si na topic sa trolerskim postom i diskreditiranjem forumasa ("ko se imalo razumijes u hardware i periferiju opcenito znat ces da je razer cisto smece"), nisi napisao nikakve konkretne informacije ni o kojem Razer misu, ono sto jesi napisao je cinjenicno netocno ("misevi su mali"), a onu budalastinu o 70% crknutih miseva u mjesec dana uopce ne treba komentirati.
Dakle, o cemu bi to netko s tobom trebao raspravljati? S tobom se nemoguce niti sloziti niti opovrgnuti tvoje postove jer nisi napisao
nista. Osim sto pokusavas razjebati eventualne Razer fanove. Napisi nesto konkretno o Razerovim proizvodima umjesto da pises o kupcima doticnih prozivoda. Obican amaterski trol.
Citiraj:
Autor zhaccc
Hmm... U ovoj raspravi potrebno je više nepristranih ljudi.
|
Aha. Dakle, zato sto imam nesto protiv neargumentirane pljuvacine ja sam Razer fan boy i nisam nepristran. Zabavno.
Kaj se mene tice Razer moze sutra propasti i nece mi nimalo faliti, to je jedna bezobrazna firma koja povremeno izda dobar proizvod. Ali kad izdaju dobar proizvod ne mislim po doticnom proizvodu neargumentirano srati.
Razer nema vijek trajanja ko Logitech i to je to. I dosta cesto naprave sranje od misa kojeg uvaljuju kupcima po principu prodavanja magle. A price o 70% miseva koji crkavaju u prvih mjesec dana su samo to - lovacke price.
BTW ako mislis kupiti Deathaddera nemoj uzeti Black Edition jer se guma kojom je oblozen raspadne pod utjecajem kiseline iz znoja i mis izgleda katastrofalno. Steta sto nas dezurni strucnjak za Razer
qLimAxzU19 ne navede vise takvih konkretnih informacija o nekvaliteti Razera. Ovako moram ja Razer fan boy pisati takve stvari, a od toga me srce boli.