Citiraj:
Autor trouble
Borba sa vjetrenjačama  Ja više nemogu
I šta mi vrijedi objašnjavat da wifi i sviranje muzilke u pozadini nemaju nikakve veze već da je to zbog čistog opstanka appa u backgroundu....
|
To više nisu vjetrenjače, ovolika z------- već graniči sa ekipom u jednom popularnom kvartu u Zg

Ja tražim da mi netko ko ima realno kaže da li rade takvi appovi konačno, na tom toliko hvaljenom os-u od pojedinaca, kako treba jer planiram uzet wp8 mob da i to probam, ali pošto nisam klinac od 15g nego na mobu primarno komuniciram, otkad postoje whatsapp i viber, preko njih, te preko skypea, pa ako to ne radi na tom os-u kako treba onda u v.m. I to u CIJELOM VREMENU KORIŠTENJA MOBITELA, dakle U POKRETU, a ne u sjedenju kod kuće kraj rutera na wi-fi mreži

To što teški zagovornici ovog os-a ne vide činjenice kraj zdravih očiju, nije moj problem.
Pitanje je jednostavno - da li push notifikacije rade bez ikakvih trikova i debilana te kad jednom upalim viber i whatsapp i da ne mislim više da li ih je os ugasio ili ne? Točka. Amen.
Dušebrižnici koji se boje za stanje moje glave, prošećite.
Ne zanima me trollanje i piskaranje prištavih pubertetlija, nego FUNKCIONALNOST wp8 u pojedinim stvarima, a ne fore srednjoškolaca, eeee vidi kako mi je brzo scrollanje na mobu, 5x brže nego na androidu