View Single Post
Staro 15.12.2012., 13:28   #966
Ishmael_
Registered User

Datum registracije: Apr 2011
Pozdrav

Kupujem laptop, pa bih trebao vašu pomoć kako je prošlo dosta vremena od kada sam sam slagao svoje desktop kante, moje trenutno znanje je na vrlo niskoj razini, tj sad sam truba za te stvari
Trebao bih laptop što jeftiniji, max do 3 soma skupa s produljenim jamstvom. Do sada sam imao 2 laptopa. Kupio sam polovne, oba su riknula vrlo brzo (ekran-matična-grafička), i sada mi je prioritet da ima bar 4 godine garancije.

Namjena je za korištenje u jednom mjernom sistemu gdje bi radio s eksternom zvučnom karticom E-MU 04040 usb. Mjerni sw pouzdano radi na winXP, a na 7-ici kako koja konfiguracija (i3 i i5 čipset češće radi nego ostali). Zv. kartica nema drajvere za 7icu, već samo za XP. Dakle najrađe bih ga koristio sa xinXP, i to ako treba godinama

Od ostalih stvari, koristio bih ga kada idem na teren da mogu surfati, pogledati koji video, i odigrati koju partiju HOMM3 I standardno da mogu imati gore neki recentniji office.

I najbitnije od svega, s obzirom na doasadšnja iskustva, da bude što robustniji. Uvjeti korištenja će biti takvi da će se otvarati i zatvarati, premještati po radioni, neki puta jednom rukom, itd... Znam da bi najbojle bilo uzeti nešto sa ultračvrstim kućištem za 10 soma kuna, ali bar da na ruku djeluje čvrsto i pouzdano

Zbog ovog zadnjeg uvjeta čak gledam ove male uređaje s 10 inčnim ekranima, jel to ima kakva ograničenja prema mojim zahtjevima?

LP

p.s. evo jednog od kandidata koje gledam: http://www.technomarket.hr/products/...b580-59-335536 komentari, savjeti?

evo još jednog, čak sam bliži da njega uzmem jer ovaj gore nije raspoloživ u zg : http://www.technomarket.hr/products/...ksnx-m12ex-010

Čitao sam po temema za onu super garanciju od 5 god, i to je u tehnomarketu nadoplata 300 kn za ove modele, i to bih sigurno uzeo

Zadnje izmijenjeno od: Ishmael_. 15.12.2012. u 14:03.
Ishmael_ je offline   Reply With Quote