View Single Post
Staro 15.12.2012., 08:35   #5506
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor baban Pregled postova
evo kupih samsunga 43e450
nema bad pixela, stoji ravno na stalku- 5cm sa svake strane (citao sam mislim na hd portalu da je neko kupovao u emmezeti i da su dva tri vadili i stavljali na stalak i visili su na jednu stranu, ako nadjem postam)
malo sam cackao po meniju, pa resetirao na tvornicke postavke, prebacio u movie mode, malo smanjio kontrast i cell light..to je to?
sad cekat 300tinjak sati pa se poigrati sa postavkama..taman nagodinu
3500kn u technomarketu na 12 rata (3200kn + produljeno jamstvo 5 god. 300kn), ja zadovoljan

Baš gledao jučer taj TV u dućanu i imao je jako izraženu refleksiju koja mi jako smeta. Da li je takva i u kućnim uvjetima? Inače slika je jako dobra. Vrtio se full HD i bila je pored samsugovih full hd plazmi na kojima se vrtio isti film tako da sam mogao direktno usporediti.
Idem svake godine na sistematski pregled gdje dobijem 10/10 za vid a doktori su tamo nepotkupljivi.Sa tri metra udaljenosti na ovoj 1024X768p plazmi slika je gotovo jednaka kao na onim od 1080p .Tek sa manjih udaljenosti se vidi i manjak rezolucije.
Sve u svemu jako dobar TV za te novce ali refleksija jako umanjuje dojam, čak toliko da bi radije uzeo neki LCD i gledao lošiju SD sliku bez refleksije.
Mladenxy je offline   Reply With Quote