View Single Post
Staro 14.12.2012., 22:34   #50
qLimAxzU19
Registered User
Moj komp

qLimAxzU19's Avatar

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor jedan.tamo Pregled postova
je al kad smo vec tu.. kakva je trenutno situacija? treba mi neki super precizan miš (ne nužno gaming).. do sad sam imao i mx518 i evo upravo sam prodao mx revolution (na macu ne radi bas najbolje).. pa trazim neki miš do tako 200-250kn .. može biti i na žicu .. samo da nije ona notepad serija koju izgubim u sobi nego da je malo veći i precizan !!

tnx
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10297

G400 definitivno best buy miš sta se tice para i kvalitete... i ja sam imao mx revloution isto sam ga nazalost prodao medutim da se jos proizvodi kupio bi ga bez razmisljanja ali G400 ga savršeno zamjenjuje imam miš pola godine i fkt sam prezadovoljan i iskreno za te pare stvarno ne postoji bolji miš...
ako uzmes G400 neces bit razocaran.. ja ga isprva nisam htio al eto buraz mi je reko da je miš jeben meni je bilo bitno da je kvalitetan jebe mi se za namjenu a buraz mi igra cod i takve slicne igrice ja tu i tamo nabacim pes tak da mi nije bitno jel gamerski ili ne samo da je kvalitetan i fkt prezadovljan sam s G400 mada mi fali MX Revolution ponekad
qLimAxzU19 je offline   Reply With Quote