View Single Post
Staro 14.12.2012., 17:41   #93
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Zašto imam neki osjećaj da je tako sve preko kurca napravljeno vezano za Balkan, Samsunge i općenito podršku na netu? Sve nekako jedva, pa nema, pa ne pronalazim???

Dobio sam jučer model NP300E5Z-S06HR, u bundleu nikakav info, ništa nula od toga da mogu "nadograditi" još 3 godine garancije, da mi nije coconut rekao, ne bih ni imao pojma da mogu produljiti garanciju na još plus 3 godine... svašta... nikakav prospekt, komadić papira, nula... otišao sam na sajt, ubacio broj računa, svoje podatke osobne, model laptopa i dobio na mail da će mi registracija biti poslana na mail unutar 48 sati (šta će uopće doći? neki registracijski broj? šta ću onda s njime?)

još jedna stvar, ne mogu nikako u W7 na Samsungu ući u Safe Mode? Kako se ulazi, google.com nema pojma...

zašto pitam za Safe Mode?

Jeste i vi dobili onaj utility narančasti CD od Samsunga? Ja sam sve poinstaliravao s njega, ali jučer dosta kasno, tako da praktički ni sam ne znam šta sam sve instalirao... stavim ga u čitač, ali nikako da ga Auto Runa??? Sve mogu explorirati po DVD-u normalno, ali AutoRun nikako da ga pokrene? Svašta...