View Single Post
Staro 14.12.2012., 16:28   #583
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Bio si obvezan uzet je u Linksu ili? Jer mi je neshvatljivo da se netko u današnje doba internet kupovine i kurirskih službi mora ograničiti na samo jednu trgovinu.
No glavno da si zadovoljan.

ma nisam, nego me strah da mi se nešto ne dogodi grafi putem dostave, a i reklamaciju mi je lakše obavit u mome gradu, nego slat poštom pojašnjenja pa čekat odgovor itd. zato sam na neki način svijesno uzeo malo lošiju grafu, ali kažem siguran sam da u igrama nema neke razlike, osim u temperaturi i toj glasnoći venta kad se malo jače zagrije. ionako mi je to prva bolja grafa koju sam kupio, prije sam imo hd 3850. i razlika je nebo zemlja, tako da neću isticat minuse da je ne ureknem.

i nisam ljubitelj linksa, dapače skupi su ko vrag, ali u mome gradu nema alternative. jedino oni nešto valjaju, ovo ostalo je još skuplje i ne vjerujem da bi mi u slučaju nekakvog kvara odobrili reklamaciju. zato sam jednostavno više prisiljen bio na njih, nego što sam htio, npr u adm-u sam naručio proc jer je jeftiniji 200 kn nego kod njih, ali za proc sam bio poprilično siguran da mi se neće skršit i da neće radit probleme, dok za grafu nisam i zato sam odabro links, a ne zato što ih ja volim. i nije uopće ni do lokal patriotizima, meni fali što kod nas nema ponude kakve ima u zagrebu, nitko sretniji od mene da živim u zagrebu kad su u pitanju kupovine ovakvih računalnih stvari a i općenito ostalih, konkurencija najžešća, pa su i cijene daleko normalnije nego u ostalim djelovima hrvatske, jbg, malo smo tržište i onda nam se vrlo brzo razbahate trgovci.
praskatonick je offline   Reply With Quote