Citiraj:
Autor sup0
Mislio sam ih kontaktirat, ali su me iz udruge zaštite potrošača savjetovali da ja nemam nikakve veze sa servisom već direktno s poslovnicom gdje računalo predano.
|
Nekoliko pravnih riječi;
1.
Proizvod ste reklamirali u trgovini u kojoj ste ga kupili i dobili odgovor: "Mi smo to prodali i nemamo ništa s tim. Obratite se ovlaštenom servisu ili dobavljaču".
Odogovornost za nedostatak je na trgovcu. Reklamaciju podnosite na mjestu kupnje, a ne kod dobavljača, proizvođača ili servisera. Trgovac je dužan omogućiti podnošenje reklamacije i riješiti je.
2.
Zvali ste i rekli su da imaju vremena 45 dana za popravak. (koliko sam ja upoznat SVAKI servis ima rok od 45 dana za popravak,nakon toga ti moraju dati novi uređaj istih performansi ili uređaj koji je boljih performansi)
Zakon ne predviđa precizne rokove, već razumni rok. Ako trgovac u razumnom roku ne popravi proizvod zakon predviđa obvezu trgovca da preda novi proizvod. Rokovi počinju od trenutka
kada ste ga vi prijavili neispravnost.
Znači ti fino odeš u Links,kažeš im da je prošao rok od 45 dana i da želiš novi uređaj jer ćeš ih u protivnom prijaviti udruzi za zaštitu potrošača,državnom inspektoratu,financijskoj,a bome ćeš i dić tužbu protiv njih i poslati fini članak u novine. Da vidiš kako im se tresu gaće kad si u pravu!