Pozdrav!
Evo da podijelim jedno loše iskustvo sa vama.
Prije godinu dana sam kupio asus laptop u linksu u Rijeci. Na računalu se počela odvajat plastika ispod touchpada, te se ponekad nije bootao kompletno pa sam ga početkom 10. mjeseca predo na reklamaciju u links pošto je još uvijek pod jamstvom. Nakon 5 tjedana zvali su me iz poslovnice da je uređaj spreman za preuzimanje. Na laptopu je promijenjena matična i gornje kućište. No kad sam ga upalio primijetio sam da ne rade zvučnici. U roku sat vremena sam ga vratio u poslovnicu te je predan na novu reklamaciju. 4 tjedna kasnije je bio spreman za preuzimnje. Ovaj put je ponovno mijenjana matična i promijenjeni su zvučnici te kako piše na rješenju, još je jednom mijenjana matična. Kad sam došao u poslovnicu po laptop, ovaj put sam primijetio da je oštećen ekran. Rekli su mi da će me tokom dana obavijestit o daljnjem razvoju situacije. Zatim su me nazvali i rekli da ću dobit novo računalo, a nedugo poslije toga da je laptop ponovno poslan u servis. Znači ovo je već drugi put da se na laptopu otklanjaju kvarovi koji su u servisu i nastali. Računalo je još uvijek na servisu, i to već preko 65 dana. Kako sam sad više i ja lud tražio sam ili povrat novca ili novo Asus računalo istih performansi pošto se na laptopu stalno popravljaju kvarovi koji nisu nastali mojim korištenjem, već greškom servisera. Odbili su me jer su rekli da oni samo proslijeđuju računalo u ovlašteni servis, u ovom slučaju MR servis. Ja sam na kraju cijeli ovaj slučaj prijavio Državnom inspektoratu za zaštitu potrošača pa ćemo vidjet šta će dalje bit.