View Single Post
Staro 14.12.2012., 00:19   #580
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
IMHO bilo bi bolje da si uzeo MSI

Probao sam i tu s referentnoim dizajnom hlađenja, i sve, ali baš sve koje sam probao bile one 660/660Ti/670/680 a da imaju taj dizajn imaju klepetav vent bez obzira radilo se o Palit/Gainward/PoV ili nekoj trećoj.

Baš sam nedavno isprobavao ove dvije Gainwardice i sredna je to žalost od hladnjaka.

Referentna je klepetava, a Phantom pak ne hladi niš bolje.
Referentna je u igrama išla do 75°C a Phantom do 70-72°C.
Objema je cvrčala regulacija napona.

Usporedbe radi ova Gigabyte je išla do 60°C u igrama i nije je čuo.

ma nisam uzeo, jer je u linksu nije bilo, da je bilo naručio bi. tad kad sam kupovo, ova je bila najbolja u ponudi a nije mi se dalo čekat da im dođe MSI jer nisu ništa rekli kad će im doć. tako da sam bio na neki način prisiljen kupit ovu, kažem meni ne smeta, je da malo zvrji kad je pod opterećenjem ali meni ne smeta. i meni temperatura nikad nije bila 75, doduše ja sam je kupio već krajem ljeta tako da je moguće da je riječ o tome što su temperature već pale. maximalno što sam ja zabilježio je 69 stupnjeva. kažem, meni to nije neka greda, malo se jače grije malo jače se čuje vent, zato sam i htio uzet s dva venta jel onda bolje hladi i manje se čuje. ali šta je tu je, budem idući put, ionako sam prezadovoljan kako to sve izgleda u igrama tako da mi taj malo glasniji vent ne predstavlja problem. iako se slažem, da tko ima u izboru MSI ili POV ili ASUS ili GIGA s dva venta, definitivno bolji izbor nego gainward.
praskatonick je offline   Reply With Quote