Citiraj:
Autor FRipper
s razlogom sam metnuo to napajanje...čisto da se mal uplašiš tih 360W al čisto da ti kazem da je napajanje kako svi kazu,odlično, i pošto imaš takvu slabu grafu i ne treba ti nika jača...ovo je odlično napajanje za tebe...drzi to napajanje i 660 grafu ;=) tako da nemas bige a imas odlično,tiho,jako,i sa puno garancije napajanje...
|
da bio sam citao nesto o tome napajanju al moram priznat sad kad i ti potvrdujes impresioniran sam cak... u vezi x8-ice frend ju ima vec godinu dana prezadovoljan je procesorom.. kaze da mali vrti sve zivo bez prelaska 40 stupnjeva temp, GTX650 mi je ok serija tak da tu nemam sta reci posto mi je gaming nebitan, corsair cl 11 nema se sta reci rami su odlicni... fractal design frend ima core 3000 citao sam dosta o toj firmi i vidio taj core 3000.. stvarno kucista su im jako dobra ono sto mi se kod njih najvise svida je to cim sam vidio kuciste odma sam shvatio da ciljaju na kvalitetu sto mi se jako svida za razliku od onog cooler master i sl... koji vise toga bacaju na svijetla i izgled negoli samu kvalitetu sto hladenja komponenti sto ostalih pizdarija...