Citiraj:
Autor fishkal
Jel netko imao iskustva s Anker 1900 mAh baterijom za galaxy S2? Znam da ekipa masovno koristi te Anker baterije kod HTC Sensationa, ne znam kakva su iskustva za S2?
Ima li netko koju drugu solidnu bateriju za preporučit? Ciljam na bateriju za koju ne treba druga maska, a da se dobije 15-25% na trajnosti. Znam da Mugen ima odlične baterije, ali su i cijene paprene. Jednom sam vidil na tržnici da netko prodaje orginalnu samsungovu bateriju od 2000 mAh, jel ima s njom neko iskustva? Gdje je nabaviti?
|
Za tu Anker sam i ja pitao iskustva na forumu i drugdje, ali nula bodova. Jednostavno nije popularna za S2 model. Vjerujem da se dade izvući nešto više nego s defaultnom...
Na kraju sam kupio
original 2000mAh s kojom dođe maska. U periodu kad sam prešao sa stare na novu bateriju imao sam isti setup (rom/kernel), ali sam dobivao puno bolju autonomiju. Bez beda bi izgurao 2 dana, a ako forsiram onda je spržim u 24h sa 5-6h screen on. Sa starom sam redovito izvlačio 19-24h max u 3h screen on max. Oba slučaja samo na wifi mreži... Pisao sam u ovoj ili drugoj samsung temi dojmove i način korištenja pa da ne ponavljam, a i na cafe mobilu ima ako pratiš.