View Single Post
Staro 13.12.2012., 16:23   #240
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
IBM ThinkPad T60

intel t2400
2gb ddr2 667
Ati x1300 64mb
14.1" 1024x768
HITACHI 250gb 7200 (HTS725025A9A364)
UltraBay prža
WiFi, Bluetooth
FingerPrint reader
Baterija 6cell - drzi cca 2h

Kako sam bio u potrazi za jos jednim racunalom, odlucio sam se za laptop, a kako me jos uvijek odlicno sluzi deda T30, morao sam mu nabaviti unuka

Ovaj IBM-ov laptop je prvi serije ThinkPad gdje je lenovo stavio svoj potpis, tako da je i proizveden u Singapuru pod lenovom.

Sto se tice kvalitete izrade, moram priznat T30 je ipak tu jaci od njega, makar je ipak zadrzana velika doza ThinkPad kvalitete. Kuciste ima magnezijski roll-cage pa je dosta kruto i cvrsto. Rezolucija ekrana mi nije bas po volji, volio bih da je SXGA+, ali i ovaj sluzi svrsi. Tipkovnica je klasu ispod T30-ove iz jednog razloga, a to je da se osjeti malo uvijanje iznad coolera u gornjem lijevom kutu. Na drugu stranu, na T60 je prvi dobio spill-resistant keyboard, sa kanalima za drenazu. Ima ugradjen FingerPrint reader sto mi je dosta korisno pri boot-anju. Zvucnici srednja zalost sto se tice jacine, ali ih ionako ne koristim bas...

80gb original HDD mi je bio premali, pa sam ga zamijeno novijim, brzim i vecim. Instalirao sam Dual-boot sa W7 i XP, te u oba OS-a radi odlicno, fluidno, cak se dobro drzi i sa PhotoShop i CorelDRAW aplikacijama. Jos samo slijedi nadogradnja na 3gb RAM-a.

Laptop nakon nekoliko tjedana koristenja me odlicno sluzi, i ako cu ga mijenjat, nasljednik ce mu biti jedino X1 Carbon
Mejzlik je offline   Reply With Quote