View Single Post
Staro 13.12.2012., 14:23   #1300
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Koji vas je vrag tjerao u firmu koja je u 17 tom stečajnom postupku pod 27. imenom.
Kao da ja odem u poznatu lokaciju "kod verice na vrbanima" i čudim se ko pura dreku ovakvim i sličnim stvarima. Neki "dućani" se izbjegavaju i gotova stvar.
Ako hodaš podzemnom željeznicom Milana u 3 ujutro riskiraš razbojstvo.
Ako ideš na "prodajne akcije" na ovakva mjesta riskiraš mega zajeb.
Jednostvano - NE IDEŠ. Ma koliko dobro zvučalo.
I nemojte mješati Links u isti koš sa ovakvima , jer je Links za njih "spej šatl" vs "warburg iz 1978"
Kako god, oni su regana firma i podliježu zakonima koje ne poštuju. Da ne govorim o ciganskoj poslovnoj politici...A svi (pogotovo oni koji su vodili bilo kakav biznis tog tipa) znaju da je negativna reklama (od usta do usta) najgore što se može desiti za poslovanje....nije ovo 18 stoljeće pa da se informacija ne može proširiti po cijeloj zemlji u sat vremena...Umjesto da su stavili popust 40% na 30 ak uređaja (recimo na ove dostupnije, jeftinije 16GB modele) pa i da su imali nikakvu zaradu napravili bi si super reklamu. I potencijano bi zaradili još..ali oni su preglupi za to. Iz dućana nas je izašlo 50-ak a u rukama je bilo 3-4 ipada....kakva je to jebena akcija?! Ja ne mogu vjerovati da dan danas postoje takvi dućani kod nas, nakon svih sranja po medijima i informacija iz prve ruke.
Taj usrani dućan od prvog dana posluje prevarantski, još iz doba prvog HG Spota (prvih dana) kad su prodavali konfiguracije s relativn ojakim grafičkim karticama i procesorima s kojima su uvaljivali šrot napajanja i kućišta pa su ljudima gorili kompovi...

Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 13.12.2012. u 14:29.
gnomisa je offline   Reply With Quote