Citiraj:
Autor alengrosevic
O
EDIT: Ja koristim telefon za poslovno telefoniranje (10 do 15 poziva dnevno, ne predugih), malo surfanja na wirelessu(ali to je zaista malo, vecinom koristim komp za te stvari) te fotkanje i e-mailove. Ne vrti mi se zivot oko telefona niti mislim na njemu provoditi sate i izd**vati sve i svasta samo da potrosim bateriju. Meni mojim koristenjem izdrzi 4-5 dana, screenshotovi su nize. I da, koristim telefon, vecinom njegovu primarnu funkciju  Ako kupis Ferrari, ne trebas se stalno voziti 270 km/h 
|
To ne da nije korištenje moba, nego je sramota

Ove crtice su ti vrijeme kad je mob bio on, a kod tebe je to smiješno, ja tu imam punu liniju non stop (4h screen on u 30h), a kod tebe display uopće nije tu u stavkama u tih 5 dana, a to sam te primarno zamolio da staviš tu statistiku.
Koristim i ja nekoliko mobitela za poslovne razgovore svaki dan, ali opet neke stvari tipa mail i ostalo rješavam preko moba non stop, jbg.
Tako da riječi NORMALNO KORIŠTENJE mobitela, tj SMARTPHONE-a, ne idu nikako u istu rečenicu s ovim tvojim nazovi korištenjem. Oprostit ćeš, nemam ništa protiv tebe, ali to nije korištenje, to je ko da gledam mog ćaću od 55g koji ima 5-6 poziva dnevno i to mu je apsolutno sve korištenje mobitela u cijelom danu.