View Single Post
Staro 13.12.2012., 02:31   #574
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Imaš Phantom verziju koja ima dva ventilatora. No ništa bolje ne hladi a i zauzima efektivno tri utora.
Meni se u zadnje vrijeme Gainward nikak ne sviđa. Što zbog tih naljepnica, što zbog čvrčanja i sl.

Sve one valjaju, PoV je isto solidan brand, ovu izvedbu hlađenja nisam imao prilike probati.

ma ja čujem ponekad, ono kad je ful u opterećenju onda čujem da zvrji, ali podnošljivo. nije ono da ti iritira uši, ako npr komp staviš ispod stola, i samo kabelima povežeš utičnicu i monitor, brijem da pola ljudi ne bi ni čulo ništa ni pod opterećenjem. u biti dosta je tiha, samo ponekad zvrji, i to najčešće kad sam u punom zamahu u igri kad štancam vojsku ili kad s barbarom derem hordu minionsa, onda se čuje ali to je i normalno da pod opterećenjem ventilator vrti brže zbog veće temperature i samim time pojačava buku. kad jednog dana, a to neće biti tako daleko, smanje tu temperaturu za još nekih 15-20 stupnjeva u loadu, onda se ni ventilatori neće čuti jer neće imat potrebe tako brzo vrtit odnosno hladit.

kažem, ok grafa, htio sam kupit msi 660Ti ali nisam htio riskirat naručivanjem putem pošte, pa sam kupio ovu i zadovoljan sam. a i MSI kažu da je nešto prćkao po naponu, tako da možda i bolje da nisam.

ps....thunbanx6 dobra ti je ova PoV karta, ako je možeš dobit po povoljnoj cijeni nemaš šta razmišljat.
praskatonick je offline   Reply With Quote