View Single Post
Staro 12.12.2012., 11:37   #485
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Zikij Pregled postova
zaprav lazem, prvo sam stavio karticu malo prcko po mobu, pa onda resetirao, ali mi ni jasno kakve veze ima jesam ga resetiro prije il poslje stavljanja kartice? :O
i da, probo sam ga kasnije u settingsima resetirati 2-3 put na tvorničke postavke, čak sam napravil i hard reset...i nikaj
javil sam se jucer mejlom u servis i receno mi je nek ga doslepam kod njih il da odem u hg spot...
jesu tebi mobitel odma zamijenili il su te vozali par dana?
mislim ne da mi se ic odma tamo pa da ostanem bez mobitela na tjedan dva dana i to sad oko praznika...ak nikaj mogu surfat i slat poruke bez problema tak da mobitel nije skroz van funkcije
Ja sam nosio 4300 na reklamaciju, posto ih nije bilo na skladistu uvoznika mora sam pricekat dok se nije pojavo koji iz ducana ili vec od kud su ga povukli.
Koliko vidim ti imas 4040 model a njih ima pa ces vjerovatno dobit novog za dan ili dva, ali ne moj mene drzat za rijec ja ne radim u servisu.
Naj bolje pitaj njih kad im ga odneseš, OBAVEZNO odnesi svu ambalazu sta je dosla sa telefonom jer ti ga nece moc zamjenit ako nema kutiju i kablove, znam to je malo glupo ali takva su pravila igre i naravno racun ponesi.
Pozzz i sretno
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote