Citiraj:
Autor afterburner
Jucer san na Palit 660TI stavija Accelero twin turbo II. Temperatura pala za nekih 20C (na full loadu). Nista se ne cuje cak ni kad se vrti na 100%
Negativne stvari su sta je malo tezak pa mi se grafa lagano savija pod opterecenjem (to sam rijesija tako da san ubacija jednu olovku pod njega da ga podupire  )
I jos sta san vjerovatno izgubija jamstvo kad san maka stock cooler. Bila je neka glupa naljepnica na vijku koji je drza cooler. Jel itko zna kakvi su nasi sta se tice toga? Jel prihvacaju jamstvo ili ne?
Pitam jer sam na nekom forumu procita da Palit prihvaca jamstvo cak i ako je najlepnica ostecena...ali nesmi bit nikakvih drugih znakova ostecenja.
Usput skinija san samo naljepnicu na vijku. Drugu na kojoj bas pise da se gubi garancija nisam dira.
|
koliko ja znam, dosta njih ne tolerira skidanje naljepnica, iako ja osobno prezirem naljepnice i sve ih skidam. baš mi idu na nerve, oni i te naljepnice. i fore, da se gubi garancija ako je skineš.
ja neću mjenjat ventilator, dok ne istekne garancija tako da se mogu žalit u slučaju da mi krahira grafa. imam ovu gainward 660Ti...
šta mislite, jel mi se isplati za nešto manje od dve godine zamjenit ovu plastiku s nečim od dva venta? mogu reći da sam zadovoljan kako hladi, i da nije jako bučna. u full loadu mi je temperatura oko 70, ono kad mi je pod najjačim opterećenjem u igri, a nekad zna biti i 65, sada zimi je oko 62-3 stupnja. i ono najvažnije, u igrama ide sve glatko, ko od šale mi gura sve igre, tako da sam jako zadovoljan jedino se dvoumim dal da kupim neko bolje hlađenje kad mi istekne garancija, što vi mislite?