@ ddoxy
taj amx mi je najgori tenk ikad, tolko ga mrzim, toliko je spor, neprecizan, nemres ni ranjenu ovcu dokrajcit s njim, ma nema rijeci koliko mi je odvratan. btw. svaka cast na ubijanju
@ Amdejac
ja nikad ne furam posadu kroz male tiereve. inace sam od sedmog, evo sad sam pocel britance furat od 5og tiera (ali sam koristio gold tak da se ne racuna, inace nebus u 5om tiru uspio nabit na 100% prije sljedeceg tenka). ovo prije se ne isplati, potrosis 100k sto je u malom tieru skoro koliko tenk kosta, relativno ga brzo prodjes, a nema ga smisla ostavit u garazi (ok ak imas premium i premium tenk, pare nebi trebale bit problem ali opet mislim da se ne ispati). ako mislis ic na ruske tdove do kraja (meni super grana al guram druge dve stvari pa bi mi jos i ovo bilo previse), od su-100 ako krenes s posadom do devetke imas dva cijela skila i jedan na 70-80% (tak je meni bilo otprilike sa IS3 dok nisam koristio free exp).
btw. ak je netko za klan, fali nam tenkova za CW pa ono javite se e5 i is7 mučo dobrodošli

ak nemate nije frka bute zgrindali, javite se