Citiraj:
Autor redscro
Što se tiče Della, dosta sam čitao da njihovo jamstvo samo za prvu godinu vrijedi u potpunosti, a ostale dvije samo na dijelove (dijagnostiku i servis plaćaš sam), ili tako nekako, pa ne znam koliko u tome ima istine. Bilo bi dobro ako netko može potvrditi/demantirati.
|
Mogu potvrditi, dell kupljen prošlo proljeće, imao problem s zvukom i ekranom, popravljen u servisu ali bilo je naplaceno 2 ili 3 radna sata, i to upravo s istim opravdanjem koje je navedeno - da jamstvo pokriva samo dijelove. Istu stvar sam dozivio i sa Msan servisom, za hp kupljen u nekoj akciji i imao je garanciju 3 godine kao bundle uz laptop, te vrijedi samo za kvar na dijelovima,čak je specificirano kojima u uvjetima. Dakle od toliko zvučno dugog jamstva zapravo nemaš ništa. Nekak sam se uvjerio da jamstvo zbog servisa i ograničenja koja se postavljaju,ne treba biti odlučujući faktor.
Što se tiče samsung laptopa, nadam se da ovi novi modeli s tim duzim jamstvom su kvalitetniji u izradi i izdržljiviji, koristio sam mislim rv518 ili tako neki broj, i em je kuciste poprilicno lose plastično i s vremenom počne imati neke cvrčke, em su zvučnici profućkali nakon kojeg mjeseca, em tipkovnica je počela sama odlučivati kad će primit signal a kad ne, uglavnom samsung i s garancijom 4 godine bi preskočio, jednostavno subjektivno nisu baš nešto kvalitetno za moj pojam,makar je taj laptop za cijenu imao super komponente.
Meni je jedan od faktora za kupovinu i koliko je pristupačan cpu ventilator, jer čišćenje njega je nužno, a mnogi modeli imaju samo vratašca za ram,wlan i hard,a za do proca doci treba rastaviti laptop potpuno,što je gubitak vremena a nekad i zivaca dok se trudis da ne strgas kaj putem.