Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 11.12.2012., 10:38   #5128
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Uh, to nije nista. Govorio mi kolega iz jednog MMOa kako je igrao...ultima il everquest, ko ce se sad sjetit da je craftao iteme i prodavao za RM.
Kad te ubije zna ti ispast item, pa je ekipa placala iteme ko blesava, dobit 1k+ dolara za mac je bilo redovito.
Zapitas se koji mi kurac gubimo vrijeme radeci, kad on sjedi u fotelji sa klimom kraj sebe i zaradi ko ministar na prodaji virtualnih itema....

@burmuz

Pa odavno su se igre svele samo na komercijalizaciju. Prodaj govno jer ima poznato ime. Blizz vise nije mali studio koji se probija sa necim do tada nepoznatim zanrom, sad moze izdat kompletno govno sa imenom Diablo 4 i ekipa ce navalit ko mutava. Marketing radi cuda.

Prije si imao zanimanje beta tester, i bilo je placeno. Sad ti posalju posebni invite da im dodjes "testirat" igru, prijavit bugove, oni poprave ako im se digne kita, dobiju dokumentirane bugove i opis kako se reproducira i sve, a nisu platili ni dolara za to. To je beta invite danas.

I nije samo D3 pao na to, ja uzivam u klanju i cekanju da padne nesto dobro kao u D2, ali cijeli D3 je napravljen oko auction housea, zato su dropovi totalno sranje, i imas sistem da rollas atribute koji uopce nisu za tu klasu, mislim, jebeni item nemozes ni opremit. Bas radi rijetkosi toga, AH radi ko blesav. A da znas kako se vrti lova na RMAH, usro bi se od muke.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 11.12.2012. u 10:45.
BladeRy je offline   Reply With Quote